Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 19. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Bøger jeg læser for at få min indre iværksætter i gear

Bøger jeg læser for at få min indre iværksætter i gear

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Jeg har nogen bøger jeg læser for at booste mit iværksætter – gen, og det virker. Indrømmet, jeg er en rigtig bogorm. Og jeg er især glad for bøger der tager erfaringer fra andre mennesker og putter dem i opskrifter og på flaske. Det bedste af deres læringer som iværksættere. . Min yndlingsmåde at læse på er enten med en håndholdt bog eller i min kindle app på ipad’en. Og jeg læser bøger på engelsk, det er meget lang tid siden jeg har læst en dansk bog (tror det er en arbejdsskade efter at have boet i Irland og England i længere tid) Her er nogen af mine yndlingsbøger når det kommer til iværksætteri:

 

Submit a Comment

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: