Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 23. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

5 nyttige apps op til jul

5 nyttige apps op til jul

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Julen er unægteligt begyndt at hale sig ind på os, og det er med alt, hvad den indebærer; hygge, samvær, tvivlsom fællessang og ret lækker julemad. Men præcis lige som sidste år, og sidste år igen, indebærer julen også en hvis grad af planlægning, koordinering og helst en eller anden form for overblik – i større eller mindre grad. Til at hjælpe med lige præcis det, får du her 5 bud på apps, som er ret nyttige op til jul, og som måske endda kan gå hen og blive direkte uundværlige.

 

Den praktiske
My Christmas Shopping iList
(gratis)
Denne app hjælper dig med at give et overblik over dine julegaveindkøb. Her kan du opliste alle de personer, som du skal have købt julegave til, og ud fra hver person kan du angive, hvad du skal købe, hvilken butik det skal købes i, og hvad det koster. Endvidere kan du indtaste, hvor mange gift-606640_640penge du ønsker at bruge på hver enkel person, samt hvad dit samlede julegavebudget er på. På den måde har du ikke kun et overblik over dine julegaveindkøb, men har også hele tiden en status på, hvor mange penge du har brugt på julegaver – og dermed hvor tæt du er på smertegrænsen, pengemæssigt. Endvidere giver det dig også muligheden for at holde øje med, om der lige er 20 kr. i overskud til de der lækre brændte mandler, der altid dufter så dejligt. Smart!

 

Den nyttige
Storebox – digital kvittering (gratis)
Denne app giver dig muligheden for at gemme og holde styr på dine kvitteringer uden papirboner og besvær. Ved at tilmelde dit betalingskort på www.storebox.com eller direkte i app’en vil du helt automatisk begynde at modtage dine kvitteringer digitalt. Kvitteringerne bliver opmagasineret i Storebox app’en, hvilket gør, at du altid kan finde lige præcis den kvittering, som du skal bruge. Du kan også søge og slette i dine kvitteringer. Så hvis du finder ud af, at din nyindkøbte julefrokostkjole ikke sidder helt ligeså lækkert, som ekspedienten sagde, så fortvivl ej – kvitteringen kan du med denne app finde frem på nul-komma-fem. De digitale kvitteringer har samme gyldighed som de almindelige papirboner.

 

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Den fordelagtige
Ønskeskyen (gratis)
Når den årlige ønskeliste skal laves, kan det til tider være lidt svært at huske, hvad det nu lige præcis var, at man ønskede sig – det er her, denne app kommer dig til undsætning. Ønskeskyen fungerer nemlig som en digital ønskeseddel, der gør det muligt for dig at gemme dine ønsker på ét sted. Du finder Ønskeskyen på ønskeskyen.dk eller som app til din mobil/tablet. Således kan du ønskeskyenbåde gemme ønsker, når du falder over noget på nettet, eller når du ser noget i en butik; så tager du blot et billede af den ønskede ting, og opretter det som et ønske på din ønskeseddel. Du kan dele dine ønsker med familie og venner ved at sende dem et enkelt link til din ønskeseddel – og for at gøre det ekstra smart, kan modtagerne af din ønskeseddel gå ind og ’reservere’ et ønske, således at du undgår at få dobbeltgaver. Med denne app kan du jo faktisk lave ønskesedler hele året rundt!

 

Den hyggelige
Christmas wallpaper (gratis)
Okay, indrømmet. Denne app er ikke livsnødvendig. Men den er virkelig hyggelig, og om ikke andet er den en god hjælp til at komme i julestemning. Christmas wallpaper app findes i et hav af udgaver. Ens for dem alle er, at du får et hygsomt julemotiv som baggrund på din mobil, hvad enten christmas wallpaperom du er til funklende juletræer, smukke snelandskaber eller søde julehjerter – der er julemotiver til enhver smag. Brug app’en til at minde dig selv om den fine højtid og til at gøre det hele lidt hyggeligere. Hvis du nu alligevel søger et mere praktisk aspekt af app’en, så tilbyder flere af udgaverne en indbygget ’countdown’ til juleaften. Så er du i hvert fald aldrig i tvivl om, hvor mange dage du har tilbage, til at få styr på alle julesagerne.

 

Den med god samvittighed
For Resten (gratis)
Når nu julefrokosten er slut, og dit køleskab kun indeholder halvkedelige rester, så er det denne app, du skal ty til. For Resten-app’en giver dig nemlig lette tips og ideer til, hvordan du kan for restenforvandle de kedelige madrester til et nyt lækkert måltid. Hvad enten om du står tilbage med et kvart rødkålshoved eller en portion tarteletfyld, så er denne app din ven. Du skal blot indtaste, hvilke madrester du har at arbejde med, hvorefter du får forslag til, hvilke nye måltider du kan kreere dig af disse rester. Det fede ved denne app er ikke kun, at den hjælper dig i din madnød, men også at den sparer dig penge og ikke mindst, at den forhindrer madspild.

 

Alle applikationerne findes i udgaver til både Iphone og Android.

Tags

Submit a Comment

Skriv en kommentar