Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 22. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Apps til en snestorm

Apps til en snestorm

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

En stor snestorm ramte sidste weekend den hyldeAmerikanske Østkyst, og ca. 80 mio. Amerikanere blev påvirket af sne og kulde. Jeg arbejder pt. i New Jersey, og vi blev sendt tidligt hjem fra arbejdet (kl 16 på en fredag anses som tidligt her), så vi kunne nå hjem og gøre klar til at stormen ramte. Jeg manglede kun et par småting i supermarkedet, men da jeg nåede til Trader Joe’s, kunne jeg se, at Amerikanerne tog stormvarslen meget seriøst, for der var ikke meget tilbage på hylderne. Især chips, æg, mælk, brød og alkohol var i stor efterspørgsel.

Så kom stormen, og der kom sne, sne og mere sne, og du kunne ikke komme nogen steder i halvandet døgn, hvilket faktisk var ret hyggeligt. Imens jeg sad fast indenfor, fandt jeg en artikel på The Times over de vigtigste apps for at overleve en snestorm – og nej, hverken Netflix eller Candy Crush blev nævnt.

Vejrapps er selvfølgelig vigtige for at holde styr på stormen og også trafikapps for at holde styr på, hvornår du kan svinge din SUV ud på en sneryddet Route 1. Men det var ikke dem, som jeg syntes, var mest interessante. Jeg har ingen sneskovl, men jeg kunne pludselig finde hjælp til at grave mig ud vha. Plows eller TaskRabbit. I begge apps kan jeg søge efter hjælp i nærområdet, lidt ligesom når man bestiller en Uber. Nu stod jeg så i den situation, at jeg kun skulle grave min bil ud, så heldigvis kunne jeg bare låne min nabos sneskovl – du kan komme langt med en god nabo. Derudover er en lommelygte vigtig, hvis strømmen går. Og hvis du ikke har en iPhone, som har indbygget lommelygte, så anbefaler The Times appen Slim Gears’ Torch for android.

trashDet er dog ikke kun igennem apps, at man kan få hjælp herovre. I sidste uge fik jeg et gammeldags brev fra en ung entreprenør, der har startet Oscar’s Trash Service. Henover vinteren tilbyder han, for $5 om ugen, hjælp med at hente skrald og bringe det ned til containeren to gange om ugen. Jeg tvivler på, at det er sidste gang, han starter et firma, og mon ikke han snart kommer på TaskRabbit.

 

Foråret er langt væk, og dagene er stadig korte, så der er masser af tid til at tænke på, hvordan man kan føre køber og sælger sammen i alle situationer eller hjælpe, når der er brug for det. Løsningerne behøver ikke at være store og tekniske – nogen gange kan et brev i postkassen være nok til at komme i gang med sin forretning. Men jeg tror på, at der er mange Geek Girls derude, der vil være med til at finde på nye tekniske ideer til at komme helskindet igennem de skiftende årstider og livet. Lige nu kan jeg simpelthen ikke vente til, at det bliver forår!

 

Tags

Submit a Comment

Skriv en kommentar