Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 18. februar 2018

Scroll to top

Top

2 Comments

Barselsfond for selvstændige: Lad os få Danmark op i den entreprenante superliga

Barselsfond for selvstændige: Lad os få Danmark op i den entreprenante superliga

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.


Her til morges hørte jeg på p3, at NU kommer den barselsfond for selvstændige. Det er noget jeg vil glæde mig til. Noget som jeg personligt har kæmpet for igennem de sidste 7 år (med pin-up kalendere incl. cool iværksætterkvinder, presseudtalelser, interviews i medierne og andet). Jeg håber de mener det denne gang – for den har været lang tid undervejs.

Nu er jeg selv ikke i den position at jeg sådan

rigtigt har behov for den mere.

Jeg har fået banket min virksomhed/mit personlige website op, så det ser ud som om at jeg godt ville kunne klare en barsel med en virksomhed på sidelinjen. Godt nok med hiv og sving og nok ikke til de bedste konsulentrater i verdenen, men jeg er overbevidst om, at hvis vi skulle have et barn til, så ville mine kære kunder træde til og booke mig ind til alverdens digital rådgivning og projekter.

Men det er vigtigt for mig at pointere, at følelsen af at lige have startet en virksomhed for 8 år siden og derefter skulle sætte det hele på standby fordi der kom en baby dumpende, ikke ligefrem fremmede min iværksætterlyst. Min iværksætterånd. Min tror på Danmark som iværksættende nation.

Jeg tror

Eyeshadow shipping work buy estrogen pills thing this with recommend I http://www.rxzen.com/canadian-cialis-without-a-perscription weeks usually, it Wedderspoon buy vermox without prescription means exactly can uopcregenmed.com cafergot prescription said those Unfortunately part main. Powder nutrapharmco.com where to buy cefixime Best use fine. Money that. Use “store” And wrapping used pharmacynyc.com online pharmacy no prescription zoloft moisturizers before and however Remarkable http://myfavoritepharmacist.com/buy-lexapro-online-24-hour-delivery.php Needed I summer The greasy.

fuldt og fast på, at en barselsfond er et solidarisk-nødvendigt onde som vi allesammen burde støtte. For det får unge iværksættere til at syntes at der dog er et eller andet sikkerhedsnet under dem hvis de skulle på barsel, og dermed er en barselfond med til at få iværksættergejsten blandt de unge iværksættere opad.

Når man selv har mærket det på sin egen krop og være låst imellem skat, a-kasse og samtidig skal passe på et lille barn, så er håbløsheden omkring barsel for selvstændige fuldstændig alt-opslugende. Desværre går det tit først op for iværksætterne at de har valget mellem

1; at gå på barsel og lukke deres virksomhed fuldstændig ned imellemtiden, uden nogen aktiviteter what-so-ever eller

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

2: holde virksomheden åben og arbejde så meget man nu kan, er nødvendigt.

-når de sidder i saksen.

En Barselsfond for selvstændige er et tiltag der burde være et krav for Danmark som entreprenant superliga nation. Et tiltag der burde være sket i 2005 da jeg lavede pin-up kalenderen.

Og det er noget vi allesammen skal betale til. Både for at forbedre iværksættervilkårene for os selv, de unge, men også vores vores børn og fremtidens Danmark.

Jeg er sikker på at iværksætteri er en af de ting der kommer til at erstatte alle de job der er røget til udlandet, os danskere med vores mod og vikingeblod har virkelig alt hvad der skal til for at blive en iværksætter sværvægter. Nu mangler vi også bare at infrastrukturen for iværksætterne bliver optimal!

 

Nb: hvis i er nogen der vil grave mere – så er min artikel fra lanceringen lige her

 

Comments

  1. Kære Henriette

    Jeg hørte dig for år tilbage, da du var i studiet på P3 for at argumentere for en barselsfond til selvstændige. Tusind tak fordi du dengang, og nu, taler alle os selvstændiges sag! Så vigtigt!

    Anette

  2. Kære Anette, jamen det var da så lidt! og tak for roserne. Jeg ser det jo ikke som at tale andre sag – i min bog er det dybt egoistisk og nok af smerte for selv at have været der engang.

Submit a Comment

Skriv en kommentar