Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 23. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Bitlock: det er lås! nej vent – det er SEJT!

Bitlock: det er lås! nej vent –  det er SEJT!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Der sker virkelig meget indenfor kollektivt forbrug i øjeblikket, jeg personligt er involveret i det danske startup Jepti som jeg har to thumbs up for. Jeg faldt dog lige over denne lås i mit newsfeed imorges. Og jeg syntes at Bitlock er intet mindre end en fantastisk idé. Selvom det er en lås er det jo meget mere end en lås. Det er en lås- gadget der får din cykel til at være en gps-tracket-dele cykel.

Jeg syntes det så interessant hvordan det kollektive forbrug + at alle ting bliver tilknyttet og udviklet accelerer i øjeblikket. Bitlock er en af dem.

Du kan forudbestille den på Kickstarter nu

Submit a Comment

Skriv en kommentar