Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 16. marts 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Den ultimative Geek Girl julegave

Den ultimative Geek Girl julegave

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Juleaften er efterhånden lige om hjørnet, og gaveræset nærmer sig sit klimaks. Har du nået at købe alle de julegaver, du skulle – og hvad håber du egentlig selv at finde under træet i år? Vi har spurgt jer geek girls, hvad den ultimative geek girl julegave ville være, og det er der kommet nogle ret interessante og inspirerende svar på – læs bare med her: …Og så rigtig god jul!

 

Geetha Selvakumar – Change Manager at Huawei Technologies:

Den ultimative gave er da uden tvivl et Aura Søvnsystem. Hvem kender ikke det med, at man ikke kan sove, eller man vågner på et ‘forkert’ tidspunkt, hvor man lige er faldet i dyb søvn – Her er der en løsning, hvor man kan hjælpes på vej til at få en bedre søvnkvalitet og dermed en bedre dag!


 

 

Charlotte Pockendahl Andersen – Director, Architecture and Processes:

Det ultimative må være en trådløs all-in-one oplader med ubegrænset tilslutningskapacitet – gerne med et par ladestationer strategisk placeret i huset. Jeg hader vores enorme samlinger af ledninger, stik, sorte og hvide bokse, stik med og uden jord, med skrå eller runde kontaktben. En dag må det komme! Jeg vil bare gerne kunne lægge telefon/iPad/MacBook og Laptop et sted, og så lader det op – og hvis jeg har flere devices, så lader de bare op ved siden af hinanden. Det ville spare så meget plads, rod, panik, støv – og ikke mindst diskussioner når familien er på farten, og alle kæmper om de samme to hvide ledninger! Idé hermed videreformidlet til den der kan løse problemet :-)

 


 

Maria Arre – IT Service Manager:

Jeg elsker tasker, og Elektronista Clutch står højt på min ønskeliste. Jeg bor pt i USA, og IMG_0235det er fantastisk for en Geek Girl. På billedet ses fx. et udvalg af tech toys, som den lokale boghandler har. Jeg har faktisk allerede købt en julegave til mig selv: Jawbone UP2 (et flot armbånd, der holder styr på skridt, kalorier, distancer m.m.). Det er ikke den nyeste teknologi på markedet, men designet er simpelthen så fint og smykkeagtig.

 


 

Anne Busacker – Head of Tiger Music:

Kort og godt vil den ultimative gave til mig være samvær med familien i et fredeligt og roligt sommerhus – uden computer og mobil.

 


 

IbenLouise Birkkjær – Design thinker og UX designer:

Den ultimative geek girl julegave har jeg lige købt til mig selv: en Fairphone. Jeg mener, at der er alt for lidt fokus på bæredygtighed og gode arbejdsvilkår, når det kommer til elektronik. Tekstilindustrien har haft fokus på det i årevis, men der er stadig lang vej. Eftersom vi forbruger mere og mere elektronik – og de kasserede telefoner og computere i dag næsten er umulige at genbruge – mener jeg, at vi som forbrugere har et ansvar. Fairphone har fokus på disse problematikker. De laver telefoner ud fra cradle-to-cradle principperne: alt kan genbruges, og man kan selv udskifte de enkelte komponenter i telefonen. Så hvis man får brug for en større processer eller et bedre kamera, kan man bare købe det og sætte det i. Det, synes jeg, er go’ stil.

 


 

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Sine Larsen – Kampagnechef GEW:

En ultimativ gave ville være et kursus hos Future Navigator, der er en organisation, der brænder for at forankre fremtidsforskningen i sin virkelige rolle, dvs. “at skabe en fælles global fornemmelse, der løfter og hjælper mennesker og planeten”. Jeg har været på et kursus hos dem for nylig, og det er så sejt. Ellers også deres nye bog som er ret god.

 


 

Cathrine Wind Fallesen – User Experience Design Consultant, i Interactive Experience and Mobile, IBM

Den ultimative geek girl gave må næsten være Elektronista Mini tasken. Jeg fik den store sidste år og knus elsker den, den er min trofaste lufthavns ven (ville dog ønske den lille ikke var lige så dyr som den store).
En personlig måske lidt antigeek ting, der står ret højt på listen hos mig selv, er malebøger. Jeg vil gerne højne min digitale kreativitet ved at nørde lidt med farvelægninger.

 


 

Lene Mejlby – Projektlederassistent:

Jeg tror, at en rigtig god julegave for mig ville være et Jawbone armbånd (et flot armbånd, der holder styr på skridt, kalorier, distancer m.m.). Derudover så kunne det være super fedt at eje en programmerbar strikkemaskine! Med den ville jeg kunne udvikle mine egne designs. Og ikke mindst let og hurtigt få strikket de lette (og derfor lidt kedelige) ting og så koncentrere mig om at strikke de svære, udfordrende og spændende ting i hånden. Det ville nok være det ultimative.

 


 

Therese Hansen – Founder og ejer af it-firmaet Monzoom:

For mig er de bedste julegaver oplevelser og viden. Jeg er selvstændig og får utrolig meget inspiration til vores produkter gennem rejser og e-bøger. Lige nu sidder jeg f.eks. i Bangkok i 6 uger og filosoferer over, hvilket problem vi skal angribe som det næste i vores lille firma – og der bliver læst mange e-bøger til inspiration i disse dage.

 


 

Katrine Naustdal – Agency Development Manager at Komfo:

For mig personligt vil jeg gerne udvikle mig og mødes med interessante mennesker. Så for mig ville det være interessant med selvudviklingskursus, konferencebillet, middag med en eller flere spændende mennesker. Jeg har ikke behov for noget fysisk.

 


 

Nini Almgren-Jensen – Owner af DinManager:

Top 5 apps til den travle børnefamilie. Top 5 gadgets der hjælper børnefamilien (track n’ trace børnetøjet (hvordan kan man miste så meget tøj?). Og så en personlig træner, der kan hjælpe min krop med at blive mere tonet til sommer.

Submit a Comment

Skriv en kommentar