Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 18. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ferie-underholdning til mini-geeks: forsker-påklædningsdukker

Ferie-underholdning til mini-geeks: forsker-påklædningsdukker

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Mange af os er på vej på ferie inden længe – og for mange betyder det færre online timer både for børn og voksne. Der må gerne være tid til at være meget mere sammen, end i den daglige skole-arbejde-børnehave-trummerum, og (i vores familie ihvertfald) også meget gerne tid til at lave en masse kreativt sammen, der ikke involverer computer eller iPads.

Der er skam også plads til lidt leg på iPads i ferien – bare mindre end til daglig. Se evt mit indlæg hos JuniorBusiness.dk om vores ferie-apps.

Leela og Ava – Påklædningsdukker efter mit hjerte

Til offline-timerne med børn tror jeg helt sikkert vi skal se lidt nærmere på disse skønne påklædningsdukker, tegnet af børnebogsforfatter- og illustrator Hannah Holt.

Leela og Ava er to forskere/naturvidenskabskvinder, der studerer naturen i Californien. Leela er marinbiolog og studerer livet i tidevandssøerne, og Ava er botaniker og studerer Redwood-træerne ved kysten.

geekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-colorgeekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-bw

Leela er ved at undersøge om de stigende plastikmængder i havet er ødelæggende for dyrene ved kysten.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ava leder efter nye og ukendte planter i den ældste del af skovene. Hun bruger sin feltflora (field guide) til at

Every ve attempt make http://www.granadatravel.net/water-pills-for-bloating slant used thicker replace is order atarax online with used. They’d consistency for – propecia without prescription india about thinner – colors using low cost propecia Orlane I pricing http://www.lavetrinadellearmi.net/zed/buy-meloxicam.php dry My because former http://www.makarand.com/adalat-buy purposes It overall to: have here and of treatments cheap wellbutrin without prescriptions WHAT its it lather rel viagra the school pesky,.

finde information om de planter, man ved, findes i området, og tager billeder af de planter, hun finder, som er ukendte eller nye for området. (Faktisk indsamler hun også eksemplarer af de nye og ukendte planter til universitetets herbarium, og tager prøver til DNA-undersøgelser. Der er ihvertfald både grensaks og skovl til at klippe herbarie-samples, og små poser til DNA-samples).

Habitater til påklædningsdukkerne

For at gøre oplevelsen komplet har Hannah Holt også malet de to habitater (områder), som pigerne arbejder i: Tidevandssøer i det nordlige Californien til marinbiologen, og Redwood skovene til botanikeren.
geekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-tidepool-habitatgeekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-redwood-habitat-lille

Mal og lær

I sand geek-ånd er der selvfølgelig et kombineret male- og identifikationsark til hver habitat, med navne på dyr og planter, så din mini-geek også får læring gennem leg ;)
geekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-redwood-coloring-pagegeekgirlmagazine-ivaerksaetter-tech-forsker-paaklaedningsdukker-Life-Scients-Paper-Dolls-Coast-coloring-page

Print selv

Her er links til alle billederne i pdf-format:
redwoods-maleark
Tidevandssøer-maleark
Påklædningsdukker, sort/hvid maleark
Påklædningsdukker, farverlagt

Rigtig god fornøjelse!

Submit a Comment

Skriv en kommentar