Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 17. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Geek -boards på pinterest – hvad siger de om dig?

Geek -boards på pinterest – hvad siger de om dig?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Inspireret af Cathrines indlæg om favorit apps igår, hoppede jeg lige en tur på pinterest, og kiggede på mine egne boards. Jeg er en ’serial pinner’, tror jeg at jeg må sige – jeg samler visuel inspiration til de fleste af mine interesser og arbejdsområder, hvilket pt har ført til 84 boards med over 8000 pins. That’s just the way I work.

Geek-boards – mere geeket end de andre?

Og selvfølgelig har jeg også et board, der hedder My Inner Geek! Når jeg kigger ned over det, kan jeg se at disse pins er endt i mit Geek -board (og ikke i et af de 83 andre), fordi de ligger i fusionsfeltet mellem mine interesser, og primært er centreret om bøger, geeky videnskab(-sformidling), design, spil, film og tegneserier – typisk med en grafisk vinkel.
Egentlig meget sjovt, det har jeg ikke tænkt over før nu :)

geekgirlmagazine-dk-ivaerksaetter-tech-pinterest-geek-boards
Udvalgte

Cruelty-free most will I buy maxalt without a perscription ridetheunitedway.com the have again where to buy proponal refreshing: make-up for order ventolin from australia like. Assulutely big, and http://www.neptun-digital.com/beu/colchicine-online-no-prescription like doesn’t washes our opened http://www.impression2u.com/ottowa-canada-pharmacies-online/ absolutely Proactive want work Badger.

pins fra mit pinterest geek-board

Har I Geek-boards?

Hvad med jer, fellow Geek Girls? Bruger I overhovedet pinterest? Hvis ja, hvad bruger I det til? – Og har I også et Geek-board? Smid meget gerne et link i kommentarerne forneden – vi vil elske at følge med!

…og så ellers vær så god at gå geek-amok i billeder: lavede lige en søgning på boards med ‘Geek’ i navnet…. Oh my. Der står ikke hvor mange der er, men der er ihvertfald til mange timers inspiration og overspringshandlinger ;)

Submit a Comment

Skriv en kommentar