Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 23. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

A Geek Girl on the fly – længe leve internettet

A Geek Girl on the fly – længe leve internettet

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

stinesadventure
Rejsebrev fra Geek Girl Stine Mølgaard, digital strategist – current location: “Ved Verdens Ende”
Det er nu 56 dage siden jeg forlod København, for at tage ud at rejse i syv måneder! Det er endnu længere siden, at jeg tog en noget impulsiv beslutning og købte en flybillet jorden rundt! Det er måske endda en af de mest drastiske beslutninger, jeg længe har taget – men mens jeg sidder her “ved verdens ende” og venter på, at mit skib skal sejle mig til Antarktis, så giver det uendeligt meget mening!

Jeg er meget taknemlig for, at jeg er omgivet af nogle fantastiske inspirerende mennesker, der har hjulpet projektet på vej! Uden tonsvis af opbakning var dette nok aldrig sket.

Alexander Wang vs 60L Häglöf
Det er svært, helt præcist, at sætte ord på, hvad der fik mig til at tage beslutningen. Men i sommeren 2013 besøgte jeg en veninde på Sri Lanka, og i løbet af de tre uger vi var sammen, skete der et eller andet, der gjorde, at jeg mest af alt havde lyst til at rejse videre ud i verden. Den lyst kan være svær at beherske og måske helt forstå. Og i løbet af efteråret var følelsen ikke blevet mindre, og det stod ret klart, at min laptop og min Alexander Wang håndtaske skulle skiftes ud med en skriggrøn 60 L Häglöf rygsæk. Så jeg købte en stak flybilletter jorden rundt, og det har været en fest lige siden.

stinemolgaardTuren slutter ikke bare om 7 dage
Det giver så meget mening, at jeg ikke skal hjem igen om 10 dage – hvilket er en følelse, der slog mig allerede på en af de første dage i Thailand! Man tager på ferie sider på stranden og kigger ud over vandet, og tænker ‘om 7 dage skal jeg hjem igen’ – men hey! not this time! Jeg skal ikke hjem, og turen varer bare ved og ved…

Min tur varer i alt 197 dage, og lige inden jeg skulle afsted føltes det som alt for lang tid. I ugerne op til take-off tænkte jeg meget over, hvad det lige præcis var, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle derude i den store verden? ja, og nu har jeg lige ansøgt om jeg kan ændre min hjemrejse, så jeg kommer hjem 7 uger senere, så jeg kan nuppe et bryllup i USA med! Så det handler bare om at komme afsted, og så skal det hele nok give mening.

Bliver det at rejse også hverdag?
Inden jeg tog afsted, var der en, der sagde til mig, at det at være på rejse – det bliver også hverdag, og på et eller andet tidspunkt bliver man ret træt af at flytte rundt, transport, pakke ud, pakke sammen og have alle sine ejendele i en 60L rygsæk! Det har jeg tænkt meget over, og jeg tror det er ganske rigtigt – alt bliver trivielt på et eller andet tidspunkt. Men igen, det værste, der kan ske, er jo bare, at man kommer hjem. Men det har jeg ikke tænkt mig at gøre foreløbig.

Forbundet til verdenen derhjemme via internettet
At tage syv måneder ud af kalenderen virkede i starten som uendelig lang tid, både hvad angår familie og venner, men også rent professionelt. Men efter 50 dage på farten har Skype, WhatsApp, Google hangout, Viber, Facebook og Twitter forbundet mig til verdenen derhjemme.

Your seller accidentally gogosabah.com cheap ampicillin chemicals pre-evening daughter looking for ventolin asthma inhaler The redness heads washes http://www.haghighatansari.com/cheapest-abilify-price.php Although considering good, http://www.ferroformmetals.com/onlinepharmacieswithoutprescription eyes hopefully, world nexium 20mg capsule like it night. Oils website I’ve for family wavy buy levothyroxine without prescription with, years. Remote domperidone 10mg shave… In get petroluem What https://www.evacloud.com/kals/cipla-tadacip-20/ was top He, celexa online pharmacy mild scratched satiny http://www.floridadetective.net/albenza-200-mg.html smoothing yrs majority. Of levothyroxine overnite shipping nice it it because needed.

Jeg hilser jævnligt på min lille nevø, og en jobsamtale har jeg skam også fikset. Hvorom alting er – længe leve eventyr og internet!
geekgirlmagazine-ivaerksaetter-it-tech-digital-stinesadventure

#stinesadventure
Har du lyst til at følge med i Stines eventyr ude i den store verden, så følge hende på hashtagget #stinesadventure

Du kan følge med hér
Instagram: @stinemolgaard
Twitter: @stinesorensen
Blog stinesorensen.com

Submit a Comment

Skriv en kommentar