Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 24. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Har du stemt på Ivækstprisen endnu? – Sidste dag idag

Har du stemt på Ivækstprisen endnu?  – Sidste dag idag

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Tilbage i 2013 da vi, Geek Girl Magazine, blev indstillet til ivækstprisen som kvindelig iværksætter, syntes jeg på den ene måde, at det var super fedt at blive fremhævet som en rollemodel for andre kvindelige iværksættere. På den anden side var min sidste tanke, siddende der i salen, ventende på at høre hvem der vandt, at jeg ikke ville vinde den. Det føltes så forkert i mit hoved. Der var flere af mine bekendte og venner, der var stillet op i ‘rigtige’ kategorier og nogen vandt dem! (ik os’ Charli?). Vi vandt ikke. Det gjorde Sara Naseri – og det var bare så OK i min bog, fordi hun er om ikke andet indbefatningen af en iværksætter. Jeg skrev med vilje ikke ‘kvindelig’ iværksætter.

Hele diskussionen omkring om der skal være kvindelige iværksætterpriser, er jeg mildest talt i tvivl om min holdning til. Jeg har stiftet og driver Geek Girl Magazine, der fremhæver rollemodeller og som især har fokus på at fremhæve kvinder. Jeg ser Geek Girl Magazine som et drivhus for iværksætteri og selvtillid indenfor digitalitet. På den anden side havde jeg håbet, at vi var kommet længere i år, i 2015, og at vi ikke havde brug for den kvindelige iværksætter kategori under ivækstprisen. Men der er stadigvæk brug for den, ser det ud til. Når det er sagt, er der flere kvinder opstillet i de andre kategorier også nu. Mange flere end der har været før. Det er et rigtig godt tegn. Men signalet kunne godt være bøjet mere i neon, you know?

Så derfor vil jeg opfordre ALLE til at gå ind og stemme på ivækstprisen. Bare deltag. Lad være med at kigge på kønnene, men kig på de idéer der ligger bag. Det er et vildt fedt initiativ med vildt fede mennesker bag – og jeg tror bare, at vi skal sørge for at efterspørgslen efter en kvindelig iværksætter kategori, den falder og falder. Simply ved at der bliver flere kvinder indstillet i de andre kategorier.

Hvad venter du på? Ind og stem =)

Submit a Comment

Skriv en kommentar