Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 18. februar 2018

Scroll to top

Top

One Comment

Heja Geek Girl Oresund

Heja Geek Girl Oresund

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

cotton_codeLørdag den 23 November hoppede jeg på toget i København og tog hinsidan til Geek Girl Meetup i Malmø med temaet Cotton and Code og det var både sjovt og spændende!

Til efterårets Meetup i København gik jeg efter de mere ”bløde” workshops, men denne gang gik jeg all in på teknik og var på Code workshops næsten dagen lang.

Da jeg kom frem mødte jeg hurtigt et par kendte ansigter og selvfølgelig vores alle sammens Henriette Weber, men jeg var eneste dansker på de workshops jeg valgte, og ørerne blev spidset for at følge med i det svenske.

raspberry_pi Først var det Raspberry Pi tid, hvor Karin Andersson fra Solsnackan viste hvordan man kom i gang med sin Pi. Jeg havde min egen nyindkøbte Pi med og hurtigt fik vi den tilkoblet og op og køre. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det var meget sjovt, at min lille printplade lige pludselig var en computer og wupti var vi online og kunne downloade små programmer og lave små animationer. Vi nåede ikke at lave så meget programmering, men jeg har planer om at lege mere med min Pi, og måske kommer der mere på Geek Girl Magazine om den lille Pi.

 

geek_girl_logogeek_girl_logo Mens jeg havde været travlt optaget af min Pi, havde Henriette lavet oplæg om ikke at brænde ud når man er velsignet med en iværksætter hjerne. Men både for Cotton & Code pigerne var det nu dags for lunch og minestrone suppe, og og inden frokosten var slut fik jeg startet på et lille geek girl logo.

Mac_world Jeg forsatte på Code og nu stod den på at lave sine egne iOS apps. Jeg havde ikke selv nogen Mac med og kiggede over skulderen på de andre. Det var sjovt at se hvor hurtigt man kunne starte en app og jeg fik lyst til at gå hjem og kigge på programmering. Men når man ikke selv sidder med fingerne nede i tastaturet, bliver det lidt kedeligt i længden. Så videre til noget mere blødt. Hvordan laver man digitale strategier på de sociale medier for fx Ben & Jerrys, det var nogle af de svar vi fik på workshoppen med Sara Hansson fra Mindjumpers.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

MikuMaria Til sidst var det tid til den dejlige Maria Gustafsson eller Mikumaria som mange også kender hende som. Hvordan præsenterer du dig selv bedst muligt, var spørgsmålet for denne silent workshop, hvor Maria stillede os spørgsmål som vi i stilhed arbejdede med, og til sidst præsenterede 3 af deltagerne dem selv. En meget inspirerende måde at reflektere over, hvordan man præsenterer sig selv.
 

Prøv at tag med over Öresund næste gang, det er sjovt at se prøve andre Meetups de er alle forskellige, mærke kulturforskellen, få en masse ny viden og møde en masse søde flicka. 

Tak til Geek Girl Öresund og jeg håber også at se flere af Öresund Geek Girls til arrangementer i København. Til sidst kommer lige mit yndlingsklistermærke fra Cotton & Code. Vi ses out in the geek girl world…

geek_girl_on_the_wall 

 

 

 

Comments

Submit a Comment

Skriv en kommentar