Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 23. februar 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Længe ventet opdatering af Gmail

Længe ventet opdatering af Gmail

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Gmail-opdatering
Gmail opdatering sorterer dine mails for dig
En længe ventet opdatering af Gmail er nu endelig landet. Du aktiverer den ved at klikke på “settings” (tandhjulet oppe til højre) og så vælge “Configure Inbox”.

Der er mindre ændringer, men den store og vigtige er en opdeling af indbakken i tabs. Samtidig med at det er en smule spooky, at Google er så god til at afkode vores smag og præferencer ved at “læse” vores mails, så er det også rigtig rart, for man skal ikke selv definere kategorierne – det klarer Google helt uden menneskelig indblanding, så at sige. De mulige tabs, som du selv kan til- og fravælge er Primary, social, promotions, updates og forums. Jeg har selv valgt at nøjes med de tre første.

Hold øje med..
Du skal dog være opmærksom på en knap så skøn ting, som Slate gør opmærksom på her, nemlig at det nu bliver muligt at sende dig e-mails via G+. Det betyder, at folk, du er i cirkel med, nu kan sende dig e-mails, selvom du altså ikke har oplyst den. Der er dog to begrænsninger på – og du kan aktivt fravælge det helt – nemlig at de kun kan skrive til dig én gang, hvis du ikke besvarer den første mail, og de får aldrig din mailadresse oplyst. En sådan mail vil ryge i Promotions-tab’en, så den vil ikke stå og fylde op i din primære inbox. Men specielt for folk med stor kontaktflade, kunne denne feature dog vise sig at være ret irriterende…

Skulle du opdage, at Google i sin ufejlbarlighed alligevel har kategoriseret en mail forkert, så flytter du den bare ved hjælp af drag’n’drop.

Boomerang-for-GmailSmart Gmail add-on forenkler to-do listen
I denne lille Google-feature vil jeg slutte af med at anbefale en lille Google mail add on, der hedder Boomerang. Den faldt jeg over helt tilfældigt, og den har forenklet min to-do liste. Den duer både til ud- og indbakken og fungerer sådan, at du beder bestemte mails forsvinde fra dit åsyn og først komme tilbage, hvis de bliver besvaret eller på en nærmere bestemt dato/tid, defineret af dig. Se dét er smart!

Submit a Comment

Skriv en kommentar