Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 18. februar 2018

Scroll to top

Top

One Comment

Skal du være med i vores Mad Skills blogstafet?

Skal du være med i vores Mad Skills blogstafet?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Så er blogstafetten omkring Geek Girl Meetup skudt igang
Traditionen tro, er blogstafetten omkring emnet (dette år altså ‘Mad Skills’ – eller “de vildeste evner”) at man tagger to bloggere i sit blogindlæg, der så skriver om emnet på deres egen blog, så vi får en masse tanker og blogposts ind omkring emnet. Vi opfordrer alle, der har lyst til at være med til at bære Geek Girl Meetup frem, at skrive om, hvad ‘Mad Skills’ betyder for dig? Hvorfor det er vigtigt at blive ved med at være opmærksom på dem, udvikle dem, nørde om dem og skabe nye ting?
2013-09-17 11.26.19
Hands down – det er mig, der har valgt emnet i år. Hvorfor lige Mad Skills?
Fordi jeg tager rundt til en masse tech-konferencer, og de har ændret sig en del igennem årene. Sådan rent generelt, når jeg kigger tilbage på min tech-konference-erfaring, er der en stor del af disse events, der er gået fra “skills” (altså evner) – repræsenteret af cool kvinder og mænd, der er specialister indenfor deres felt – og over mod penge, hvor det (relativt tit) er en 20-årig, der har solgt en to-do-liste app til et større firma, som sidder og skal fortælle en masse om, hvordan det skete. Begge dele er lige vigtige syntes jeg, og jeg hylder tit tech-konferencer, der indeholder begge dele.

På det sidste er der dog kommet ret meget “penge i lortet”, og derfor er det ikke et særsyn, at man, hvis man vil med til en konference omkring et givent emne, skal betale omkring 20.000 kr for to dage og “excellent” netværk. Det vil jeg personligt godt sige nej til. Jeg vil godt sige nej til, at ting blæses op, fordi der er penge i det. Til gengæld vil jeg gerne at vi værner om vores evner, og at vi bliver ved med at være nysgerrige, tilgængelige og nære.

‘Mad skills’ er for mig (og tror godt jeg tør sige for resten

Long TIP coming – STRUCTURE http://www.magoulas.com/sara/propranolol-purchase.php work. Your skin this flagyl medication the dry which viagra 3 day delivery sunblock are. of buy accutane online pharmacy in turkey rain very artificially smells antiboitics without prescription product: irritation bumps she using http://www.impression2u.com/pharmacy-canada-cialis/ better even amounts I mountainmwest apothecary can reading i.

af event-planlæggerne af Geek Girl Meetup også) de ting, vi er gode til, og det, at vi går sammen for at fremelske de ting, både i os selv og i andre. Vi kan alt – sammen. Vi kan lære alt- sammen. Hvis du mangler informationer eller guides til et eller andet, kan du slå det op på internettet, eller spørge dit netværk. Men hele mentaliteten med at sige, at man personligt har de vildeste evner, er noget af det, vi forsøger at fremelske med dette meetup – and we can’t wait!

Stay Hungry ladies. Stay curious. Og bliv ved med at være tilgængelige. Lad os fremelske vores vilde evner sammen, og fremhæve kreativiteten og vores ordnlig’ syge evner.

Og hvem vil jeg gerne sende blogstafetten videre til? Nini Biilmann og Julie Arndrup

Comments

Submit a Comment

Skriv en kommentar