Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 22. februar 2018

Scroll to top

Top

Netværket Geek Girl Danmark - Geek Girl Magazine

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Geek Girl Danmark er en netværksorganisation, hvor medlemmerne sammen skaber en kontaktflade mellem alle fellow geekettes der faciliterer intern sparring, viden, personlig udvikling og ikke mindst forretning medlemmerne imellem samt eksternt via netværket.

 

 

 

 

Vi har 3 ben at gå på:

Geek Girl Danmark faciliterer netværk

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Imellem kvinder der er interesserede i, eller nysgerrige på, digitalitet.

Du kan møde os allesammen i vores facebook gruppe hvor vi i skrivende stund er 955 medlemmer fra hele Danmark.

Geek Girl Danmark laver events

Der har interesse for vores medlemmer. Det kan være geek girl meetups, Girl geek dinners, specifikke workshops eller andet. Vi er ikke knyttet op på andre “netværk” vi gør som det passer os, og vi er helt vores egne.

Geek Girl Danmark skriver Geek Girl Magazine

Vi har et fælles eksternt sted at kommunikere, nemlig på Geek Girl Magazine. Her skriver vi om stort og småt omkring digitalitet, indenfor flere forskellige områder.

Sagt om Geek Girl Danmark :

Før jeg mødte Geek Girls, var min egen geekiness ikke noget, jeg satte som en fjer i hatten. Det er det nu. Første gang, jeg var med på Meetup i det vintermørke København, var jeg overvældet af især de mange teknisk sublime kvinder, jeg på ingen måde kunne hamle op med. Men jeg fik også set og mødt så mange, hvis særlige interessefelter, passioner og kompetencer gav dem kant, karrierer og kick-ass muligheder. Geek Girls har givet mig netværk, lært mig enormt meget om fx sociale medier og strategi, det har givet mig perspektiv, og forståelse for, hvor meget potentiale, der er, hvis man bare tør være passioneret. I Geek Girls er der med garanti en, der er klogere end dig. Og det er jo den største gave, man kan få. Det er bare at spørge.  

Fie Lundsgaard Olsen; journalist, blogger mm. – flosdiner.dk/ordpro.dk