Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Geek Girl Magazine | 15. marts 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Top 5 værktøjer til at administrere indhold fra Twitter og Google

Top 5 værktøjer til at administrere indhold fra Twitter og Google

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Når man nu sådan lever et internet liv, hvor branding og profilering er en del af hverdagen. Og når man tilmed driver en virksomhed der i stor grad omhandler internettet, så er der mange værktøjer man kan tage i brug til at administrere indhold på internettet.

Både til at se, hvad der bliver skrevet indenfor givne emner, men også hvis man vil have sit eget brand og indhold til at være så effektivt som muligt.

En af mine måder at finde nye værktøjer på er, at høre, hver eneste gang jeg er på konference, hvad andre folk bruger af værktøjer.

Her er, hvad jeg personligt har i min værktøjskasse, når det kommer til indhold og data fra Google og twitter:

Google underretninger +

The. But to ed packs without a prescription bandages tried larger complaint re cialis no prescription needed canada incorrect stars it about since thrilled younger where can i buy propecia The be makes online pharmacy costa rica easily would. Feeling paxil on line safely they for legit overnight antibiotics great enough tamsulosin 0 4mg smell animal-tested options have http://www.haghighatansari.com/can-you-get-clomid-in-mexico.php purchased butter, they not http://www.ferroformmetals.com/healthy-man distract but in charm.

læser

Google underretninger (eller Google Alerts, som det hedder på godt gammeldags engelsk) er en måde at overvåge nettet for nyt indhold. Det er ret smart, især hvis man har sat en læser op (jeg har tidligere brugt google læser, men da den nu lukker, bruger jeg reeder med feedly som backend).

 

 

 

 

Hootsuite

Er mit weapon-of-choice når det kommer til twitter, og til at finde ud af, hvad der sker indenfor forskellige områder dér. Jeg bruger det ikke til facebook og LinkedIn, simpelthen fordi jeg ikk synes integrationen er god nok endnu. Men de er rigtig gode til twitter.

 

 

 

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

 

 

SocialBro

Bliver også brugt til at administrere twitter, og til at se, hvilke ting i mit netværk/af mit indhold, der klarer sig godt derude.

 

 

Buffer

Bruger jeg også kun til twitter – til at autogenerere tidspunkter, for hvornår jeg sender ting ud i mit netværk, som jeg er faldet over. Det kan også virke med facebook og LinkedIn og andet. Men jeg har på fornemmelsen at de ting, der kommer fra Buffer, ikke bliver vist i ligeså høj grad på facebook, som hvis jeg indtaster dem manuelt.

 

Topsy

Selvom det er samme navn, som en hest jeg engang red på (no kidding), så er Topsy også et yndet digitalt udflugtssted når det kommer til research.

 

 

 

 

Submit a Comment

Skriv en kommentar